ویزای توریستی:

چنانچه شما قصد دارید برای دیدارهای کوتاه عمدتا به دلایل شخصی به کانادا سفر کنید، ویزاهای بازدید کننده یا توریستی مطلوب ترین گزینه هستند.  برخی موسسات آموزشی نیز برنامه های کوتاه مدت و یا 6 ماهه یا کمتر ارائه می دهند که شما می توانید در حالی که با ویزای گردشگری در کانادا اقامت دارید در آنها تحصیل کنید.

انواع:

  • ویزاییک بار ورود به شما اجازه ورود به کانادا یک بار و اقامت تا 6 ماه. شما می توانید برای گسترش در صورت لزوم اعمال می شود.
  • ویزایچند بار ورود به شما اجازه می دهد چندین بار وارد کانادا شوید و هربار برای مدتهای کوتاه 6 ماهه در این کشور اقامت کنید.  این ویزا می تواند تا 10 سال  یا تا زمانی که گذرنامه فعلی شما منقضی شود، هر کدام که زودتر باشد، اعتبار داشته باشد.

موفقیت یک درخواست ویزای بازدید کننده به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله:

  • تاریخ سفر
  • ثبات اقتصادی
  • دعوتنامه
  • اثبات آنکه شما دلایل مهمی برای بازگشت به کشور خود دارید

ما می توانیم به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا ویزای موقت به بهترین وجه مناسب نیازهای شما هست یا نه. لطفا به بخش درخواست مشاوره و برآورد هزینه بروید و به ما بیشتر در مورد وضعیت خاص خود توضیح دهید، یا برای کسب اطلاعات بیشتر همین امروز ما تماس بگیرید.