TN / TD:

این ویزای غیر مهاجرتی شامل کارگران حرفه ای کانادایی و مکزیکی نفتا (قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی) می شود. هم افراد کانادایی ها و هم افراد مکزیکی برای درخواست این نوع ویزا باید شهروند کشور خود باشند، افراد دارای اقامت دائم ممکن است برای ویزای TN واجد شرایط نباشند. حرفه ها باید در لیست نفتا باشند و متقاضیان دارای شرایط لازم برای حرفه خود باشند؛ باید در ایالات متحده در شغلی خاصی اشتغال یابند که به حرفه مندرج در لیست نفتای آنها نیاز داشته باشد. متقاضیان خود اشتغال واجد شرایط نیستند.

5.2.3 برنامه الف:

ما به پرستارانی که مایل به درخواست برای برنامه گرین کارت هستند خدمات کاریابی ارائه می کنیم.  شما برای واجد شرایط بودن باید:

  • دارای مدرک یا دیپلم پرستاری باشید
  • دارای مجوز پرستاری از کشور که مدرک در آن اخذ شده است
  • اثبات یکی از موارد زیر:
    • داشتن گواهی از کمیسیون فارغ التحصیلان دانشکده های پرستاری خارجی (CGFNS)، یا؛
    • داشتن مجوز دائمی، کامل و بدون محدودیت برای اشتغال به پرستاری حرفه ای در ایالاتی در آمریکا که شما قصد کار در آن را دارید، یا؛
    • قبولی در امتحان اعطای مجوز شورای ملی پرستاران (NCLEX-RN) به تأیید شورای ملی مجامع ایالتی پرستاری.

برای درخواست ویزای گرین کارت تحت برنامه A شما باید واجد شرایط خاصی باشید. لطفا برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.